Avslutningsmiddag

God mat tillagad på traditionellt sätt genom att värma stenar och lägga kött, fisk, grönsaker och frukt på dessa stenar och täcka över. Röksmak och väldigt genomstekt. Gott! Fria drinkar; bra! Drack en vattning Dry Martini; bartendern har klara utvecklingsmöjligheter! Max hade med en adapter till iPhone och där passade jag på att docka min iPhone och spelade Keep it simple av Van Morrison. Dekanen hade under dagen talat om just detta och inte komplicera språket för mycket när vi skriver “betygskriterierna”. Samtal med Jonathan (från Australien) om sociala medier och hur vi kan relatera till dessa. Jag har tidigare varit avvisande till Facebook men börjar nu ändra min uppfattning. Vilken tid det har tagit! Det är aldrig försent att ändra uppfattning.

Bröllop på retreaten med halvnakna fijianska män och många blommor, musik och ett litet fyrverkeri. En fantastisk kväll med fullmåne, mångata och en ljum sydlig vind. Gunilla och jag passade på att tacka för att vi fick förmånen att vara med på dessa två planeringsdagar med School of Social Sciences genom att sjunga Här kommer det en ångbåt med den inledande förklaringen att det har med vikingsläktskap att göra…Min uppfattning är att det gäller att Make an imprint. Det gjorde vi. Det är bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *