Release för serieantologin Draw the line

Tid: 2018-09-07 17:00 — 2018-09-07 21:00
Plats: Niagara våning 5
Målgrupp: Alla intresserade

Release för den nya serieantologin Draw the line, som kommit till i spåren av #metoo, där kvinnor i en  rad branscher gått samman och trätt fram med sina berättelser. Såhär berättar initiativtagarna bakom antologin, serieskaparna Malin Biller och Karin Didring:

”Vår idé var att göra en serieantologi som också skulle kunna visas som utställning på olika platser i landet. Vi samlade till slut 19 serietecknare som skulle få berätta sina historier på temat #metoo. Vi ville ta fram berättelser som förändrade, gav nya intryck och synvinklar. Boken skulle samtidigt kunna fungera som diskussionsunderlag åt organisationer och i andra sammanhang där det arbetas med frågor om jämställdhet och rätten till sin egen kropp.

 

Läs mer om evenemanget på Facebook. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *