Intresseanmälan: Studierektor vid polisutbildningen

Malmö universitet söker studierektor för polisutbildningen som startar i januari 2019. Vi välkomnar då 96 studenter. Polisutbildningen har antagning varje termin. 

Om uppdraget

Att vara studierektor vid polisutbildningen när utbildningen startar för första gången innebär många utmaningar och spännande arbete. Som studierektor kommer du att arbeta med administrativa uppgifter kopplade till polisutbildningen. Tillsammans med föreståndaren, övriga personer knutna till utbildningen, de fakulteter som tillhandahåller lärarresurser både vid Malmö universitet men även från andra lärosäten samt Polismyndigheten, deltar du i planering, bemanning, uppföljning, kvalitetssäkring och utveckling av utbildningsuppdrag. Ansvaret inkluderar administrativt stöd i kursplanearbete. Ytterligare uppgifter kan tillkomma.

Eftersom det är första gången vi gör denna uppdragsutbildning har du stora möjligheter att påverka uppbyggandet och utförandet av studierektorsuppdraget.

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning och erfarenhet från liknande uppdrag eller annan akademisk administration. Organisationen är under uppbyggnad och uppdraget ställer därför höga krav på självständighet, flexibilitet samt kommunikativ förmåga och lyhördhet gentemot medarbetare och andra intressenter. 

Du har god förmåga att förmedla information och du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Uppdraget gäller främst fram till årsskiftet, därefter diskuteras uppdragets utformning. Du kommer att vara placerad vid Enheten för polisutbildning. Omfattning  50 % eller mer. Vi kan se olika möjligheter vad gäller form och villkor samt startdatum för uppdraget. Därför kommer det att diskuteras, individuellt med den som erbjuds det.

Övrigt

Behörig att söka uppdraget är den som är tillsvidareanställd vid Malmö universitet.

Intresseanmälan om uppdraget som studierektor bereds av en grupp bestående av föreståndaren för polisutbildning, dekanen för Hälsa och samhälle samt prorektor, och beslut kommer att ske i samråd med berörd institution/prefekt. Intresseanmälan ska vara förankrad hos berörd prefekt/motsvarande.

För mer information, kontakta föreståndare Caroline Mellgren, caroline.mellgren@mau.se.  

Intresseanmälan skickas till HR-administratör peter.supstiks@mau.se senast 18 maj 2018. I intresseanmälan bör anledningen till att du söker uppdraget framgå, samt argument varför du är särskilt lämplig för uppdraget genom ett kortare personligt brev samt CV.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *