Nordisk ungdomsarbetslöshet sattes på agendan

Under en tvådagars workshop, den 8-9 mars, samlades forskare från flera nordiska universitet och representanter från SKL och Youth Employment Delegation på Hälsa och samhälle för att diskutera den nordiska ungdomsarbetslösheten. Veckans workshop var en i raden av en serie workshops som kommer genomföras på ämnet. Detta tillfälle arrangerades av Tapio Salonen. Från Malmö högskola deltog även Martin Kvist.

Här är några av programpunkterna som diskuterades den 8-9 mars:

  • Old tools in a new box. How we can enhance the output of local labour market policy
  • Education – the key to work
  • Young adults with migration background on school failure and transitions between school and work

workshop-8-9-mars

Se alla bilder här!

 

Lämna ett svar