Ny kommunikatör på ingång

carolin-lindjpg

Från och med årsskiftet är det jag, Carolin Lind, som tar över ansvaret för Hälsa och samhälle när det gäller stöd inom webb och internkommunikation. I höst har Lotta Solding vikarierat som er fakultetsrepresentant men snart är det alltså jag som tar över. Vissa uppdrag har jag redan börjat bli involverad i, för att bytet ska ske smidigt.

När det gäller kommunikationsfrågor som rör forskning är det Charlotte Löndahl Bechmann som är er kontaktperson och gällande rekrytering och marknadsföring är det Maria Crona, precis som tidigare. Båda finns på kommunikationsavdelningen. Ni kan även fråga mig så tar jag det vidare till rätt kollega.

Ni kan nå mig på mail: Carolin.lind@mah.se eller telefon: 040-66 57889.

Här hittar ni kontaktuppgifter till resten av kommunikationsavdelningen.

Jag ser fram emot ett gott samarbete med er!

Lämna ett svar