Jag vill söka!

Ja, klart du ska söka! Du har goda chanser att få ett MFS-stipendium och dina chanser ökar ju mer tid och energi du lägger på din ansökan. Bedömningsgruppen lägger stor vikt vid studiens genomförbarhet, och din största utmaning blir att förmedla dina tankar och erfarenheter skriftligt genom din ansökan.

Marknad i Egypten

 Läs mer om: 

 

8 reaktion på “Jag vill söka!

  • Hej Emma,
   Det ska du absolut göra. Jag rekommenderar att du kommer på något av våra informationsmöten de kommande veckorna för att få mer information och tips inför deadline den 1 november. Mvh Ville

 1. Hej, är det möjligt att söka trots att ansökningstiden har gått ut? Vi är fyra tandläkarstudenter som är jättesugna på att åka iväg sommaren 2018.
  Tacksam för svar!

  • Hej,

   Det finns en ny ansökningsdeadline som är den 1 november. Jag väntar dock på besked om det är möjligt att göra sin MFS under sommaren 2018.
   Har ni möjlighet får ni gärna komma på informationspasset idag i HS lokaler rum AS:U317 så kan vi prata lite mer, alternativt skicka ett e-mail till vilhelm.engstrom@mah.se så förklarar jag mer.
   /Vilhelm

 2. Hej jag är min kamrat är väldigt intresserade att få åka på MFS. Vi skriver examensarbete ht- 18, när ska vi söka ?
  Mvh Alexandra

  • Hej Alexandra,
   Vad kul att ni är intresserade av MFS. Ska ni åka till hösten så kan ni inte söka nu den 1 november utan då får ni söka till vårens ansökningsomgång. Mer information för den ansökningsomgången kommer i början av 2018.
   Vänliga hälsningar,
   Vilhelm
   MFS-handläggare

  • Hej Jonas,

   Nej tyvärr var deadline den 1 november och samtliga stipendium är nu utdelade.

   Vänliga hälsningar,
   Ville

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *