“We Really Are Not Street Artists, We Are Military. We Are Soldiers”

Om bara tre dagar är det första deadline! Sista gången vi får hjälp/feedback av vår handledare…. Lite läskigt men såååååååå skönt!!! Den senaste veckan har vi tagit det väldigt lugnt för vi har varit i fas med skrivandet. Det vi har kvar nu är att skriva en liten slutkläm… Vilket vi tänkte ta tag i idag så vi kan vara lediga i några dagar. Vi har kommit på vad uppsatsen ska heta dessutom (se rubriken)

Förutom att plugga så spelar vi spel, lyssnar på podcasts, går ut och äter, siestar och laddar på med energi inför sommaren i Malmö. Om 10 dagar åker vi hem och vi börjar båda känna att det är dags, vilket är skönt. 2 månader har varit helt perfekt faktiskt! Förhoppningsvis får vi inte för mycket kritik av vår handledare så nästa vecka blir relativt lugn. Då ska vi hem till vår kontaktperson på en chilensk middag och se till att träffa alla vänner vi fått här.

 

Ps. Det gick inte att ladda upp bilder, wi-fi här är sååå segt. Lovar att lägga upp nästa vecka 🙂

Adios amigos!

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized av ac9605. Bokmärk permalänken.

Om ac9605

Hola bloggen! Vi heter Maria och Magdalena och är båda 27 år. Vi kommer från Gävle respektive Vänersborg och flyttade till Malmö för ca 4,5 år sedan för att börja plugga till lärare på Malmö högskola. Vi läser till gymnasielärare och har båda bild som förstaämne. Maria läser även till engelskalärare och Magdalena läser till historialärare. Vi är nu inne på den sista terminen på vår utbildning och har snart bara examensarbetet kvar. Tack vare MFS-stipendiet som vi fick ska åka till Chile och genomföra vår studie i Santiago, där vi kommer att undersöka om/hur gatukonstnärer använder väggarna i det offentliga rummet för att sprida politiska budskap, samt undersöka om/hur bildlärare kan använda just street art då de vill diskutera bilders kommunikativa sidor. Vi båda älskar att resa och ser fram emot att åka till Chile jättemycket (speciellt nu när Malmö är kallt och mörkt) och eftersom just Santiago är graffitins huvudstad är vi övertygade om att det kommer att bli en lyckad resa.

En reaktion på ““We Really Are Not Street Artists, We Are Military. We Are Soldiers”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *