With love from Tanga

Hej!
Det har varit lite blandat med internettillgången (trots 60dollar/person och månad) så får försöka tajma bloggande så gott det går.

Idag är det jag, Hanna, som skriver. Jag är alldeles sönderstucken och bränd men glad ändå. Det är regnperiod här så hela helgen har det öst ner, men idag tittade solen fram! Det ledde givetvis till lite strandhäng under tiden vi läste och kommenterade uppsatser hemifrån.

Arbetet med vår uppsats går sakta med säkert framåt, har fått till två riktigt bra intervjuer och kommer förhoppningsvis att få någon mer under veckan. Imorgon och på onsdag ska vi vara på programmen School health och Elderly home. Jag är mycket taggad på det! Blir himla ensidigt att bara sitta och skriva på dagarna.

Här kommer lite bilder från dispensaryt vi var på förra veckan. Ett dispensary är första ledet i vårdkedjan. Det är endast enklare vård som utförs där så man kanske kan likna det vid en vårdcentral kombinerat med mödra- och barnavårdscentral med plats för förlossning.

Förlossningssal
Förlossningssal
DSC_0093 copy
Nyrenoverat BB
Stickvagn

DSC_0106 copy

Vi var på fotboll i lördags. Det lokala laget Coastal union spelade och vann! Det var nästan som att vara på en MFF-match, bara lite bättre trumspelande och lite mer enformiga sånger. Samt att målvakten som svimmade efter en kollision fortsatte att spela när han vaknade till liv.

Nyupprustade BB
Legs or hotdogs heheh

Det bor väldigt många djur här på området, bland annat världens gulligaste hundar som, liksom jag, trivs bäst i skuggan.

 

Det var allt för idag, hoppas på bättre bildkvalitet nästa gång. Badai!

Ett svar på ”With love from Tanga”

  1. Vad flitiga ni är och så roligt att ni följer med på olika program. Akta er för myggen bara! Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *