Två dagars förberedelsekurs och lite till

Förberedelsekursen är genomförd. Nya intryck har landat. Fler punkter har lagts på min ”att göra lista”. Ny kunskap är insupen. Nu gäller det bara att förvalta detta på bästa sätt. Jag har ju några dagar här framför mig i jul, som jag kan använda till eftertanke. Vilka risker kommer jag att utsätta mig för? Hur ser mitt reseapotek ut? Har jag tagit all nödvändig vaccin? Hinner jag läsa den där nya boken?

Annat:

  • Jag har också köpt flygbiljetten Kastrup – Bangalore tor nu. Bra pris. Billigare än alla internetresor jag själv sökt på. (http://simmytravels.se)
  • Har vaccinerat mig hej vilt. 5 sprutor o 1 omgång Ducural. Ducural 2  innan jag reser. Twinrix 3 när jag kommit hem. (Tyfoid, gula febern, Boostirix + polio, Twinrix) (Ingen malariamedicin men väl Ducural)
  • Ledighet från jobbet avklarad med allt det innebär. (10 veckor borta är ju en del)
  • Litteratur inköpt: Asterix i Indien, Moderna Indien, Elefanten som  började dansa. (Bland annat)
  • Visum inskickat (Här gäller: foto i rätt storlek, betala in i förskott + kvitto utskrivet på det, exakta datum för in- och utresa, mina föräldrars namn och en del mera. Jag kan bara hålla tummarna och hoppas att jag gjort allt rätt och att jag hinner få mitt visum i tid.)

Så nu återstår bara att önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År och några minuters tid för eftertanke!

2 svar på ”Två dagars förberedelsekurs och lite till”

  1. Du verkar ju i för sig ha böcker nog att läsa ;). men kan inte låta bli att tipsa om en superbra och rolig bok som heter Guru och är skriven av Zac O´Yeah. Han beskriver sin rundresa i Indien där han besöker olika platser kopplade till stora gurus som blivit kända även i resten av världen. Otroligt humoristisk OCH lärorik. Bra att ha med när man sitter och väntar på ett möte eller att bussen ska komma. Man får aldrig glömma att ha med något att fördriva tiden på vid eventuella förseningar. Bär alltid med en bok!

    och lycka till med eftertanken!

    1. Det boktipset tar jag med mig. Har aldrig hört talas om. Tack för det. Men, väntbok, det tipset har jag fått. Av flera. Alltså är det många som upptäckt att det behövs. Ja, jag får väl välja ut några pausböcker att ta med mig. Asterix i Indien lämnar jag nog hemma… Tack än en gång.

      Eftertanke? Tja, det var väldigt vad jag har annat att göra nu. Måste nog ut o bort från hem o jobb för att kunna tänka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *