Insamling av julklappar till ensamkommande flyktingar

Vi är några studenter som går freds- och konfliktprogrammet, just nu läser vi kursen “Projekt och praktik i det civila samhället” där vi har valt att arbeta vidare med förra årets projekt: Project Christmas. Vi kommer under vårt projekt att arbeta med att samla in julklappar till ensamkommande flyktingar, som vi i sin tur kommer att dela ut på olika asylboende runt om i Malmö. Den 15 december mellan 10.00-18.00 kommer vi att stå vid entrén i Niagara och hålla en insamling av julklappar från allmänheten och främst studenter på Malmö högskola.

Kom och skänk julklappar du med!

Martina Johansson, Fanny Wellén, Mimmi Edberg, Julius Borgqvist, Hanna Stolpe, Anna Grumstedt, Hanna Alvén Liljegren och Karin Bertilsson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *