Delta i enkäten!

Som många av er säkert redan vet – och ni som inte redan vet det kommer att inse det när det är er tur – är det när man gör undersökningar tacksamt om folk är behjälpliga med att delta och svara på enkäter. Vi har två MAH-studenter, Seth Lassing Johansson och Carl Stensson, som har en enkät och som gärna vill ha era svar.

Enkäten finns här:

https://docs.google.com/forms/d/1TepQGHIo8CMrPEVl_Po8bAOxmu3YeywZXkm0hIfo4ys/viewform

Seth och Carl låter hälsa följande:

_________________________________________________

Vi är två studenter som läser till studie- och yrkesvägledare på Malmö högskola. Just nu skriver vi vårt examensarbete. Detta arbete syftar till att undersöka studenters attityder mot universitets- och högskoleutbildning i förhållande till arbetslivet.

Enkäten är självklart helt frivillig att svara på och konfidentiell på det sätt att det inte går att härleda till någon särskild person. Uppgifterna kommer dessutom endast användas i vårt examensarbete.

Enkäten är på 5 sidor och tar ungefär 10-15 minuter att svara på.

Har du frågor angående enkäten är du välkommen att maila oss på:

Seth Lassing Johansson
seth.lassing@gmail.com

Carl Stensson
car.stensson@gmail.com

Detta inlägg är publicerat i Aktuellt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.