Sommar 2017 Gäddan 8

G8:525 kommer iordningställas som lärosal – köket tas bort och golvet byts, nya bord är inköpta och befintliga stolar ska användas.
Sal 104 och 107 – projektering pågår och inga åtgärder kommer ske under sommaren. Tanken är att skapa två platta salar med förråd under. Salarna ska kunna fungera både för tentamen (även digital) men även för vanlig undervisning. Det kommer finnas toaletter (en RWC och 2 st vanliga) i direktanslutning till ena salen.
Tillgänglighet – handlingsplanen ska uppdateras och samtliga åtgärder kommer ske under sommaren, där det stora är RWC på plan 3 som tillhör tentamenssalen. Fastighetsägaren kommer genomföra detta arbete.
Plan 3 iordningställs med upphandlade möbler och kompletteras med ytterligare el och även studentpentryt. Klart till terminstart.

Tårtbitar färdigställs. Möbler ska skruvas fast.
Teaching lab 523 och 524 färdigställs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *