Tack och Inspiration!

Så mycket aktivitet och så många möten med lokalfokus vi har haft de senaste veckorna – TACK alla kollegor som medverkat,  gett era synpunkter och delat med er av idéer! Och nu puttrar det lite här och var inför utställningen Arkitekt för en dag, det ska bli spännande att gå på vernissagen den 18/10.

På Share i BITs lokalmapp finns nu en undermapp som heter Lästips och inspiration. Där ligger bara ett par tips än så länge (tack Ewa G och Anders B) men fler är välkomna. Har du problem att lägga in material i mappen, hör av dig till någon i arbetsgruppen.

Jag vill också passa på att tipsa om ett par korta inspirationsfilmer. Den ena har Jessica Zaar hittat, den är från ett av biblioteken på North Carolina State University, gå till http://www.lib.ncsu.edu/huntlibrary  och klicka på The Hunt Library Story för att se filmen. Den andra är ett tips från Karin Sandquist som pratade om aktivitetsbaserade arbtsplatser på ett BIT-möte i våras, en film på youtube från Amsterdam University of Applied Sciences http://www.youtube.com/watch?v=pIU9DRTDjqU.

Och om du vill titta på en liten testmiljö på BIT är du välkommen till mitt arbetsrum i E-korridoren på Orkanenbiblioteket, där det pågår försök med möblering och utrymmen:)

 

 

 

Detta inlägg är publicerat i Aktivitetsbaserade arbetsplatser, Biblioteksmiljöer, BITs lokalprojekt, Inspiration, Lästips. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.